MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
adiez82
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 505
Age : 35
Location : Johor Bahru (Plaza Angsana)
Points : 769
Registration date : 2008-11-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Sun Nov 23, 2008 2:06 pm

Dengan hanya klik Magic Gopher dan bagitau saya macamana ia berfungsi... saya dah try 5 kali semua betul. jika anda dapat menyelesaikan masalah ni bagitau saya cepat Very Happy!!!!

This will drive you crazy

central.swf
Back to top Go down
View user profile http://www.ascentouch.com.my
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 24
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Sun Nov 23, 2008 4:32 pm

Baiyinah cuba asyik salah je...hehehe...
mungkin sebab Baiyinah tahu teknik dia guna...
Apapun memang menarik games ni...
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
adiez82
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 505
Age : 35
Location : Johor Bahru (Plaza Angsana)
Points : 769
Registration date : 2008-11-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Sun Nov 23, 2008 5:23 pm

~.:B@IyIn@h:.~ wrote:
Baiyinah cuba asyik salah je...hehehe...
mungkin sebab Baiyinah tahu teknik dia guna...
Apapun memang menarik games ni...

yeke tau, bgtau la
adi wt dia asik2 betul je huhuhuhuhuhuh
Back to top Go down
View user profile http://www.ascentouch.com.my
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 24
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Sun Nov 23, 2008 5:30 pm

adiez82 wrote:

yeke tau, bgtau la
adi wt dia asik2 betul je huhuhuhuhuhuh

Bukan penting sangat pun...
malas nak menaip....
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
just_reg
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 15
Age : 31
Points : 0
Registration date : 2008-12-08

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Mon Dec 08, 2008 9:01 pm

waaa...betul la..
ni la kehebatan math..Razz
game ni macam tau2 je apa kita pkr...
Back to top Go down
View user profile
Babunlaut
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 46
Age : 28
Points : 0
Registration date : 2008-12-09

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Tue Dec 09, 2008 7:46 am

xkan salah la.... dia guna sifir 9 jer...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/babunlaut
PLASMA
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 220
Age : 36
Points : 154
Registration date : 2008-12-05

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Tue Dec 09, 2008 7:58 am

~.:B@IyIn@h:.~ wrote:
adiez82 wrote:

yeke tau, bgtau la
adi wt dia asik2 betul je huhuhuhuhuhuh

Bukan penting sangat pun...
malas nak menaip....


Laughing
Back to top Go down
View user profile
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 24
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Tue Dec 09, 2008 3:54 pm

PLASMA wrote:
~.:B@IyIn@h:.~ wrote:
adiez82 wrote:

yeke tau, bgtau la
adi wt dia asik2 betul je huhuhuhuhuhuh

Bukan penting sangat pun...
malas nak menaip....

Laughing

Hehehe...PLASMA ni memang hampir sama dengan DNA... lol!
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
PLASMA
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 220
Age : 36
Points : 154
Registration date : 2008-12-05

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Mon Jun 08, 2009 4:02 pm

persamaan dari segi apa itu Baiyinah?
boleh tak jelaskan,kerana PLASMA agak keliru. atau ia sekadar tenggapan Baiyinah sahaja mungkin.
Back to top Go down
View user profile
PLASMA
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 220
Age : 36
Points : 154
Registration date : 2008-12-05

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Mon Jun 08, 2009 4:17 pm

agak menarik, dan sedikit rasa hairan kerana bagaimana gambar yang mewakili nombor kita boleh dipaparkan?
secara logik,ia tidak boleh membaca pemikiran kita,tapi bagaimana ia boleh terjadi?

Question
Back to top Go down
View user profile
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 24
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Tue Jun 09, 2009 1:27 am

PLASMA wrote:
persamaan dari segi apa itu Baiyinah?
boleh tak jelaskan,kerana PLASMA agak keliru. atau ia sekadar tenggapan Baiyinah sahaja mungkin.

Hahaha...Time tu cara kamu teringatkan saya dengan DNA... lol!
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
PLASMA
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 220
Age : 36
Points : 154
Registration date : 2008-12-05

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Tue Jun 09, 2009 1:11 pm

bertuah sungguh saudara Dna kerana ada orang yang mengingatinya setiap masa.
dan PLASMA nampak ada sedikit perubahan dari dalam diri Baiyinah. dan Baiyinah perlu berhati-hati sentiasa kerana dalam usia meningkat dewasa ini lah jiwa kita akan mula cuba membuat keputusan sendiri,berfikir lah dengan bijak wahai adikku Baiyinah.
Back to top Go down
View user profile
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 24
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Wed Jun 10, 2009 1:08 am

PLASMA wrote:
bertuah sungguh saudara Dna kerana ada orang yang mengingatinya setiap masa.
dan PLASMA nampak ada sedikit perubahan dari dalam diri Baiyinah. dan Baiyinah perlu berhati-hati sentiasa kerana dalam usia meningkat dewasa ini lah jiwa kita akan mula cuba membuat keputusan sendiri,berfikir lah dengan bijak wahai adikku Baiyinah.

Ekekeke...Baiyinah kadang-kadang suka usik dia...
Berubah??..
Apapun Thanks PLASMA... Very Happy
Insya Allah, pesanan PLASMA akan Baiyinah turuti....

Back to the topic...
Ekekeke...Baiyinah dah tak ingat macamana Baiyinah tahu teknik dia guna...ehehehe...dah lupa...
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
shin chan
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 144
Age : 37
Points : 155
Registration date : 2009-09-27

Karaktor
Experience:
500/500  (500/500)

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Tue Oct 20, 2009 1:29 pm

ahaha..betol la kata adiez tuh..
sebenarnya mana2 nombor yang kita pilih pon bila kita campur dan tolak ikut cara yg dia suruh tu akan hasilkan gabungan nombor yang bila dicampur = 9..contohnya 18, 27, 36, 45..sume gabungan 2 nombor tu bila dicampur akan = 9..bila perhati balik dalam jadual simbol tu sume nombor yg hasilkan jumlah 9 tu terdiri dari simbol yang sama, bila tukar sesi baru dia akan tukar ke simbol lain tapi tetap sama bagi sume gabungan nombor yg berjumlah 9...

haha..dia mmg pandai bermain dengan minda kita..2 thumbs up! cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.vervesample.com/809751905
Bigboss87
Ahli Baru
Ahli Baru
avatar

Number of posts : 7
Age : 30
Location : Tangkak,Johor
Points : 13
Registration date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   Sat Apr 23, 2011 4:02 pm

rase teruja lah, bercmpur pelik dan heran, aku baru main tadi, dia teke btul lak tu ngan lambang yang sama.. tongue
Back to top Go down
View user profile http://www.syioksakan.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)   

Back to top Go down
 
Games Utk Anda (Anda Pasti Terpegun)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Some of my favorite ColecoVision games
» Does Gamestop still sell gamecube systems and games?
» Your Most Desired Indie Games for the 3DS eShop?
» Opinions your top 5 best $5 PSN games?
» Any good DSiware adventure games at 500 points or less?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Melayu :: Hiburan-
Jump to: