MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 www.catcheye.com.my

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
faih_ktn
Pra - Ahli
Pra - Ahli


Number of posts : 3
Age : 31
Points : 7
Registration date : 2010-05-31

PostSubject: www.catcheye.com.my   Mon May 31, 2010 8:23 pm

blh cuba n x rugi sesen pun

"YOU PLAY.....WE PAY"

Pernah dengar peribahasa d atas ni???

Ini adalah satu bisnes yang ijalankan oleh sebuah syarikat pengiklanan
terbaru di Malaysia iaitu "CATCHEYE"...


Ianya PERCUMA sahaja,hanya klik dapat duit..siapa yang tak nak???

Apa yang menariknya,anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini.

YA!MUDAH sahaja,klik iklan tak sampai se-minit dah dapat duit..,malah
mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..


*katakan anda menaja 10 orang,di level 1,kemudian mereka menaja 10
orang lagi sehinggalah 4 level..Tahu tak berapa yang akan awak
perolehi RM11,jika sehari mereka klik untuk satu iklan...Kalau sehari
mereka klik 10 kali,anda peroleh RM11x10=RM110..jika sebulan anda akan
peroleh RM110x30=RM3300..

Banyak tu...awak tak nak ke???JOM LAH SERTAI SAYA...benda nie 100%
percuma,tak ada caj tersembunyi,tak perlu modal,cuma perkenalkan
kepada 10 orang sahaja..benda FREE tak kan tak boleh ajak..


Cara nak register, SILA IKUT CARA-CARA INI DENGAN BETUL

1.Klik LINK ini:
http://www.catcheye.com.my/?r=102461

2.klik "Join Catcheye now"

3.Isi maklumat diri,IC dan alamat penuh.(penting sebab cek dihantar ber dasar

kan ini selepas cukup RM50)

4.Isi jawapan:

-soalan 1 jawapan A(yang atas)

-soalan 2 jawapan B(yang tengah)

-soalan 3 jawapan A(yang atas)

5.Klik "agree and proceed"..ok siap,kemudian apa perlu buat

*Klik sign in

*lepas sign in ,klik reward panel.

*awak lihat akaun ada RM1(bonus) dan link awak..

*Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.

*Post kan risalah ini di buletin FB,myspace dan emailkan kepada kawan.

*Lihat lah tak sampai sebulan awak dah ada 10 orang di level 1..



PERCAYA LAH sebab benda ni PERCUMA 100%

TUNGGU APA LAGI..JOM LAH JOIN SAMA-SAMA BUAT DUIT D ERA CYBER..
Back to top Go down
View user profile http://www.catcheye.com.my/?r=102461
 
www.catcheye.com.my
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Perniagaan :: Promosikan Blog& Website-
Jump to: