MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Peluang menjana pendapatan rm10,000-rm50,000!!!

Go down 
AuthorMessage
Matt Wee
Pra - Ahli
Pra - Ahli


Number of posts : 3
Age : 29
Points : 9
Registration date : 2010-01-25

PostSubject: Peluang menjana pendapatan rm10,000-rm50,000!!!   Mon Jan 25, 2010 11:12 pm

Eumora-Bisnes kukuh dengan bukti!!Lihat dalam......[Penting]


Salam kepada semua member2,di sini saya memperkenalkan satu bisnes yang dimulakan di Singapura dan sekarang sudah memasuki pasaran Malaysia..Ramai yang telah mula menyertai dan telahpun menjana banyak keuntungan dengan sistem ini malah boleh sampai berpuluh-puluh ribu sebulan..hehe!Sukar untuk percayaikan?Ini bukan satu guruan...sila meluangkan masa selama beberapa minit untuk baca..memang berkesan!

Sistem ini bernama-EUMORA...laman webnya adalah http://www.eumoraskincare.com/ ,apakah sebenar eumora ni?Ia sebenarnya adalah sabun..tetapi dengan bukti dari makmal singapura..ia merupakan satu sabun perawatan,memang berkesan...Ia tidak mengandungi bahan Botox atau injection..Disini saya sertakan komen dari salah satu penggunanya:

(Hi matt wee,cindy Lau from klang here,i'm really surprised and satisfied with Eumora product,it really bring many benefits for me.First of all,i really thank you for introduce this product to me,at first i'm not really trust...but after 2weeks using it,my face become really good now compared to before.It does Reduced and closed up big facial pores..i really happy with this!Just for one of this benefits i already fully trusted this product..and now my whole family is using it.And they are really satisfied of it too..really thank you!And for the price we paid,it really worth it...

Regards,
cindy Lau
(cinday_lau86@live.com) )

Di atas ialah salah satu komen dari customer saya...tidah dapat dinafikan bahawa sabun ini sememangnya dapat merawat pelbagai masalah kulit dari muka sampai kaki.Untuk maklumat yang lebih terperinci sila layari--> http://www.eumoraskincare.com/ ataupun http://www.esabee.biz/products_eumora_knowledge.html .

Harganya adalah:

1 kotak-rm360..........dalam ada 4 biji.
1 biji -rm95............satu biji boleh guna sehingga 1-2bulan.-DAN APA YANG PENTING SELAIN DARI MENJUAL SABUN INI???-

Sebenarnya yang paling penting selain daripada menjual sabun ini adalah mendaftar menjadi ahlinya.Dengan mendaftar sebagai ahlinya,anda diberi 2 pilihan:

1.)Mendaftar sebagai MT(Mini Trader)--rm4900,dan diberi 23kotak sabun eumora...satu kotak harganya rm360,so kalau 23kotak sudahpun melebihi modal.

2.)Mendaftar dulu sebagai MR(Mini Retailer)--rm1225,dan diberi 5kotak sabun eumora..harganya rm360 untuk satu kotak..Dan cari sehingga 5 orang,anda secara automatik menjadi MT (Mini Trader) dan boleh untung sebanyak rm2745.

Apa yang perlu anda tahu selepas mendaftar sebagai ahli?

i.)Untuk ahli yang mendaftar dirinya sebagai MT(mini trader),Anda cuma perlu mencari lagi 5 orang yang mendaftar MR (mini retailer) dan anda boleh mengaut rm1300 untuk setiap orang.Dan seterusnya Apabila MR (mini retailer) anda juga telah mendapat 5 orang bagi setiap satu mereka dan selepas mereka bertukar menjadi MT (mini trader),anda dapat untung rm500 untuk setiap satu yang bertukar menjadi MT (mini trader)..dan seterusnya rm500 bagi setiap satu yang bertukar menjadi MT (mini trader).Selain itu anda dapat 23 kotak sabun eumora..rm360x23=rm8280..Maka anda telahpun untung sebanyak RM6500+RM8280=RM14780 untuk tahap pertama.

ii.)Untuk ahli yang mendaftar dirinya sebagai MR(mini retailer) dulu,apa yang anda perlu adalah cari sebanyak 5 ahli baru,dengan ini secara automatik anda akan menjadi MT (mini trader).Dan bila dah dapat 5 ahli baru yang mendaftar sebagai MR (mini retailer),anda dapat rm2745,dan diberi 5kotak sabun eumora..satu kotak rm360x5=rm1800,maka anda telahpun untung sebanyak rm1800+rm2745=rm4545 untuk tahap pertama sahaja.

Jika anda sukar untuk memperkenalkan sistem ini kepada rakan2 ataupun ahli keluarga,boleh menghubungi saya dan saya akan membawa rakan saya yang memang mempunyai pengalaman dalam sistem ini dan menerangkan kepada mereka..dan sambil itu boleh mengadakan seisi Teh tarik juga..hehe!

Kita juga ada ceramah mengenai Sistem Eumora ini dianjurkan pada Wisma MCA ampang setiap selasa...dan tiket masuk adalah RM10 seorang.Untuk maklumat anda ceramah ini sangat penting bagi setiap yang ingin memahami sistem ini,dan diceramah oleh seorang yang mempunyai pengalaman selama 13tahun dalam bidang ini.

Cuma rm10 untuk satu ticket....Tidak Paksa,Boleh menghadiri dulu satu seisi ceramah itu dan baru menentukan samada masih berminat untuk menyertai atau tidak.Tapi setahu saya 10 orang menghadiri seisi itu 8 orang yang akan menyertai..hehe...

Bagi yang memang berminat dan ingin tahu sedikit-sebanyak tentang ini boleh menghubungi saya dengan SMS/PM..kita boleh pergi seisi TEH-TARIK dan sambil menerangkan ini kepada anda,dan orang itu bukan saya yang menerangkan..adalah kawan saya yang telah berjaya dalam bidang ini!(saya baru jer masuk)...hehe!

Ini memang berkesan dan telah bukti biarpun sabun atau bisnes..dua2 pun telah berjaya dalam pasaran Singapura,lebih-lebih lagi Malaysia?hehe...

Untuk menetap masa bagi seisi TEH-TARIK boleh sms saya 0179588245 atau boleh Pm saya untuk persoalaan..apa yang saya tahu mesti saya terangkan satu2.

Anggap cuma bual2 lah...hehe!


- http://www.esabee.biz/products_eumora_knowledge.html -

- http://www.eumoraskincare.com/ -

Sekian terima kasih banyak2 kepada yang meluangkan masa untuk baca.
Sila memperkenalkan kepada kawan2,saudara2,atau rakan sekerja yang memang memerlukan jika anda rasa diri anda tidak memerlukan ini....

Matt wee
0179588245
(khaisiong_89@hotmail.com)
Back to top Go down
View user profile http://www.eumorafacial.blogspot.com
 
Peluang menjana pendapatan rm10,000-rm50,000!!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Perniagaan :: Promosikan Blog& Website-
Jump to: