MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Beauty Breast Pump – Pam Besarkan Payudara kuasa bateri

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
notrex
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik


Number of posts : 1700
Age : 36
Points : 5100
Registration date : 2011-01-31

PostSubject: Beauty Breast Pump – Pam Besarkan Payudara kuasa bateri   Thu Oct 01, 2015 4:26 pm



Beauty Breast Pump juga dikenali sebagai Pam Besarkan Payudara Automatik. Beauty Breast Pump ini amat istimewa buat wanita atau isteri yang ingin membesarkan payudara atau buah dada mereka khas buat pandangan suami yang tercinta. Ia merupakan peranti masa kini dan moden dalam usaha senaman untuk mencapai bentuk buahdada atau payudara yang menawan. Ia amat memudahkan, menjimatkan masa, hasil yang cepat dan berkesan, juga menjadikannya amat menyeronokkan untuk ANDA selalu menggunakan Beauty Breast Pump ini.

Tahukah ANDA bahawa Kanser Payudara adalah pembunuh No #1 wanita di Malaysia?
Apakah tindakan ANDA untuk masalah itu?
Apakah yang sudah ANDA lakukan?
Apakah tindakan yang bakal ANDA lakukan?

Saya akan menerangkan bagaimana cara awal pengesanan Kanser Payudara & disamping itu anda boleh melakukan exercise untuk membesarkan, memontokan dan mencantikkan bentuk payudara anda. Pengesanan awal adalah lebih baik dalam segala hal. Jika ada berlaku sebarang bonjolan luarbiasa atau kesakitan luarbiasa semasa menggunakan pam pembesar payudara ini. ANDA mungkin dapat merawatnya awal sebelum parah
Teruskan pembacaan ANDA di bawah ini….

Keluhan-Keluhan Kaum Wanita
Kecewa dengan produk pembesaran payudara yang kurang berkesan?
Kecewa dengan pam besarkan payudara yang mudah rosak?
Kecewa dengan pam manual yang menyusahkan untuk digunakan?
Bimbang dengan pelbagai produk herba pembesaran payudara yang palsu dan tiruan?
Takut terbeli herba yang tiruan bagi tujuan membesarkan payudara?

Masalah-Masalah Kaum Wanita
Merasa payudara ANDA kecil dan kurang mengancam!
Malu kepada suami dengan bentuk payudara yang kurang menawan!
Ingin membesarkan bentuk payudara yang lebih menghairahkan!
Payudara makin melendut selepas menyusukan anak!
Bentuk payudara kian kurang menarik dari hari ke hari!

Apa nak buat ni…? Malunya aku…?
Bolehkah aku besarkan payudara aku ini…?
Boleh percaya ke herba-herba ini untuk membesarkan payudara ni…?
Aku pernah pakai pam besarkan payudara, tetapi mudah rosak dan tiada jaminan?
Weeeiii malunya, makin layut la payudara aku…?
Tak kan aku tak nak susukan anak demi untuk menjaga bentuk payudara ku?

ANDA jangan lagi bimbang, penyelesaian yang terbaik telah ada kini

PAYUDARA beauty breast pump


Beauty Breast Pump

Sistem vakum payudara kini terdapat di Malaysia dengan Beauty Breast Pump unik yang direka khas untuk membesarkan saiz dan bentuk buah dada anda dengan selamat dan cepat tanpa rasa sakit dan risiko pembedahan implan. Ianya bukan bra push-up, bra ber pad ataupun penggunaan silicon, ia hanya buah dada anda yang asli dan cantik. Hasil menakjubkan boleh didapati setelah menggunakan sistem ini secara tetap dan seperti yang diarahkan.
Beauty Breast Pump mengembangkan tisu buah dada dengan memvakum lemak dan cecair yang menyebabkan ia membesar. Keduanya, rangsangan berterusan daripada aktiviti pam mungkin akan menyebabkan peningkatan hormone wanita yang bertanggungjawab untuk tumbesaran buah dada, sama banyak seperti rangsangan hisapan yang membebaskan hormone spesifik seperti oxytocin. Pam vakum buah dada didatangkan bersama format diagram langkah demi langkah yang mudah serta krim.
Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara.
“Payudara ( buah dada ) mestilah WOW…MANTAP!!” barulah lelaki akan tewas dengan anda. Anda sebagai wanita ingin mempunyai buah dada yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz buah dada anda.
Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.

Beauty Breast Pump
 
cara pembelian

SEBAGAI WANITA, TENTU ANDA INGINKAN:

   * Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang menarik sehingga membuatkan
      suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.
   * Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab anda KELIHATAN BEGITU MUDA.
   * Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
   * Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
   * Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya AGAK BESAR, TEGANG dan MANTAP.
   * Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai menjaga tubuh badan anda.

Membesarkan, Menganjalkan Payudara & Mencantikkan Tubuh

Beauty Breast Pump merupakan mesin 2 dalam 1 iaitu pengurut pembesaran payudara dan juga membentuk tubuh badan agar pejal selain menghilangkan selulit. Ia merupakan produk yang dinantikan  oleh kaum wanita. Dengan penggunaan mesin ini, payudara kembali kencang, padat dan anjal tanpa perlu melalui proses pembedahan selain badan lebih langsing dan terbentuk. Mesin ini amat mudah dikendalikan dan kesan perubahan boleh dilihat selepas 4 kali penggunaan.


Keistimewaan Beauty Breast Pump

•  Beauty Breast Pump akan membesarkan dan memejalkan payudara khususnya wanita selepas bersalin.
•  Beauty Breast Pump akan mencantik dan melangsingkan tubuh badan.
• Untuk kesan efektif, gunakan Beauty Breast Pump bersama Max B Firming Cream untuk membesarkan dan menegangkan payudara.


Cara Penggunaan Beauty Breast Pump

•    Bagi rawatan pembesaran dan penegangan payudara, gunakan bekas penyedut besar.
    Lakukan rawatan dalam 15-20 minit bagi sebelah payudara untuk sekali sesi.
    Untuk rawatan susulan, amalkan 3  kali seminggu secara berselang seli untuk kesan terbaik.
•    Bagi rawatan pelangsingan, lakukan rawatan ini 30-60 minit sekali sesi.
•    Untuk rawatan susulan, lakukan 3 kali seminggu secara beselang-seli untuk mendapat kesan terbaik.
Lakukan senaman membesarkan payudara menggunakan pam ini secara konsisten. Insyaallah, pasti ada hasil perubahan baiknya.
Lihatlah video-video dibawah untuk menunjukkan bagaimana pam ini berfungsi, cara penggunaan dan testimoni pelanggan yang sudah berjaya membesarkan payudara mereka

Video Beauty Breast Pump

https://www.youtube.com/watch?list=UUi78VUHqQkUe6j7vEsUdmZg&v=N1v8bdVG0-M

Kelebihan Beauty Breast Pump(Pam Besarkan Payudara)

Beauty Breast Pump berkuasa bateri yang boleh dicaj semula.
Beauty Breast Pump tidak perlu mengepam. Semuanya automatik.
Kaedah memontok payudara secara semulajadi tanpa pil atau suntikkan.
Beauty Breast Pump memberi keputusan dalam masa 2-3 minggu.
Beli Beauty Breast Pump pada harga yang murah berbanding jenama lain.
Buatan Jepun yang berkualiti, dan bukan dari China yang mudah rosak dan tak tahan baterinya
Beauty Breast Pump datang dengan beg untuk mudah dibawa kemana sahaja!


Cara Guna Beauty Breast Pump (Pam Besarkan Payudara Automatik)

Sapu Krim Payudara dahulu pada payudara. Ini untuk memastikan ianya lebih berkesan.
Gunakan cup yang sesuai dengan saiz payudara anda. Kami berikan 2 saiz cup kepada anda.
Pastikan keseluruhan payudara masuk dalam cup. Kemudian on kan pump. Anda akan terasa sedutan lembut pada payudara anda.
Laraskan kekuatan pump secara perlahan-lahan. Butang laras tersebut ada ditepi pemegang pump. Ada tulisn H dan L.
Jangan terus laras pada kekuatan maksimum. Laras ikut keselesaan anda.
Anda akan dapati pump akan menyedut kemudian melepas angin bila anda laras dari L ke H. Ianya seperti satu urutan pada payudara anda cuma ianya secara automatik.

Perhatian!!! SmileSmileSmile
Cas bateri sekitar 5-8 jam ketika mula guna. Bateri yang ada hanya cukup untuk QC Inspection kilang.
Pastikan pump di off dahulu sebelum dicaj.
Elakkan dari terkena air. Pump ini tidak kalis air.


RM170 POSLAJU PERCUMA

CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL



Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK

5122 6806 0093

CIMB

7042765243

PUBLIC BANK

4702 6594 35

BSN

0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM

12092 02281 0552

RHB BANK

16202700084814

BANK RAKYAT

220806174867

* Nama : Mohd NAzaruddeen

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang


http://www.kedaipower.com/beautybreastpump.htm

http://www.kedaipower.com/beautybreastpump.htm

http://www.kedaipower.com/beautybreastpump.htm

Back to top Go down
View user profile http://untuk-lelaki.webs.com/electricbreastpump.htm
 
Beauty Breast Pump – Pam Besarkan Payudara kuasa bateri
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Beauty Basket Giveaway
» Jebao DC pump
» Jual satu set aquarium + meja + skimer + Return Pump +DIY LED Boyan (baru) (Available)
» SEIO™WAVE PUMP WITH PROGRAMMED REMOTE CONTROL
» Jebao Dosing Pump

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Perniagaan :: Promosikan Blog& Website-
Jump to: