MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 size doctor electric penis pump malaysia tambah saiz zakar

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
notrex
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik


Number of posts : 1702
Age : 36
Points : 5106
Registration date : 2011-01-31

PostSubject: size doctor electric penis pump malaysia tambah saiz zakar   Sat Jun 20, 2015 10:49 am





Anda mungkin akan bertanya bolehkah saya menguat dan membesarkan otot zakar? Otot zakar memang boleh dikuatkan dan dibesarkan dengan cara bersenam. Cuma cara untuk menguatkan otot di bahagian zakar adalah berbeza daripada cara menguatkan otot bahagian tubuh badan kita yang lain.

Bagaimana cara yang sesuai? Cara yang boleh anda lakukan adalah, dengan menggunakan Pam Zakar atau lebih dikenali sebagai “Penis Pump”. Sejenis pam yang menggunakan teori BEKAM yang dicipta oleh doktor andrologi terkemuka dunia iaitu Dr. Joel Kaplan.

Size Doctor Electric Penis Pump adalah satu lagi inovasi terbaru bagi Pam Zakar kerana ianya menggunakan kuasa bateri. Jadi anda kita tidak perlu mengepam kerana semuanya adalah secara automatik.


Size Doctor Electric Penis Pump menggunakan 2 biji bateri bersaiz AA.

Kegunaan Size Doctor Electric Penis Pump
Seperti membina otot tubuh badan yang lain. Pam Zakar adalah satu-satunya alat yang dicipta khusus untuk menguatkan dan membesarkan otot zakar. Ini kerana
mutu dan spesifikasinya direka khusus untuk tujuan membesarkan dan menguatkan otot zakar.

Jika otot lebih kuat adalah lebih bagus berbanding dengan otot yang lemah, otot zakar akan jadi lebih bertenaga dan tahan lama. Cuba lihat lelaki yang
sering bersenam, otot badan mereka sihat. Otot yang sihat pasti mengembang dengan besar serta kuat bukan? Begitu jugalah dengan zakar anda, jika anda
bersenam untuk menguatkannya!



Anda akan dapati Size Doctor Electric Penis Pump:
Melancarkan Darah Zakar Anda!
Membuatkan Ketegangan Zakar Anda Lebih Keras!
Meningkatkan Ketegangan Zakar Agar Lebih Lama & Bertahan!
Membolehkan Zakar anda akan menjadi LEBIH BESAR LAGI!


size-doctor-electric-penis-pump 1



SOALAN SIZE DOCTOR ELECTRIC

Saya ada penyakit kencing manis. Boleh guna Size Doctor Electric tak?
Kami tak galakkan pesakit kencing manis guna Size Doctor Electric kerana kami takut zakar anda melecet. Pesakit kencing manis tidak boleh mempunyai sebarang luka walaupun luka kecil kerana ianya akan melarat.

Bila saya boleh nampak kesan pembesaran tu?
Selepas 2 minggu anda menggunakan Size Doctor Electric , anda akan dapat rasakan kelainan pada zakar anda. Ereksi zakar semakin kuat, Bila berjimak pun lambat pancut. Selepas 1 bulan, saiz zakar pun mula bertambah.

Jika saya berhenti guna Size Doctor Electric , zakar saya akan kecil semula ke?
Soalan ni susah nak jawap. Sekiranya anda pergi gym bersenam bina badan. Kemudian badan anda dah six pax berketul-ketul. Sekiranya anda berhenti bersenam 2-3 bulan, agak-agak perut anda kekal six pax atau memboroi semula?
Jadi macam tu la dengan zakar anda. Apabila zakar anda berhenti bersenam, maka zakar anda akan kembali seperti asal. Jadi kami tak galakkan anda berhenti menggunakan Size Doctor Electric lebih dari 2 minggu.

Zakar saya pedih/lebam/melecet sangat selepas guna
Size Doctor Electric . Kenapa ya?
Ada beberapa sebab zakar anda pedih/lebam/melecet.
ZaKar anda tidak tegang ketika guna Size Doctor Electric .
Anda terlalu memaksa zakar anda. Kurangkan sedikit tekanan angin ketika menggunakan Size Doctor Electric
Guna Size Doctor Electric lebih dari 15 minit untuk 1 sesi.
Tidak urut zakar dengan betul selepas sesi pam yang pertama.



RM250 POSLAJU PERCUMA



CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL



Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK

5122 6806 0093

CIMB

7042765243

PUBLIC BANK

4702 6594 35

BSN

0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM

12092 02281 0552

RHB BANK

16202700084814

BANK RAKYAT

220806174867

* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *


http://www.lelakiherba.com/electricpenispump.htm

http://www.lelakiherba.com/electricpenispump.htm
Back to top Go down
View user profile http://untuk-lelaki.webs.com/electricbreastpump.htm Online
 
size doctor electric penis pump malaysia tambah saiz zakar
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» paultan.org Caption Contest *malaysia only*
» Pharmacy so rude.... Doctor... Sooo great!!
» treatment for cervicogenic headache / doctors specializing in this type of headache
» eshop: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition Release Date And Estimated File Size Confirmed!
» Jual Arwana Cross Back Malaysia 20 cm , Welcome Reseller...!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Perniagaan :: Promosikan Blog& Website-
Jump to: