MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Mula online bisnes tanpa kos

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
yodako
Pra - Ahli
Pra - Ahli


Number of posts : 2
Age : 33
Points : 6
Registration date : 2009-08-17

PostSubject: Mula online bisnes tanpa kos   Mon Aug 17, 2009 1:41 pm

bagi sesiapa yang berminat untuk memulakan bisnes online mahupun bagi yang sudah ada bisnes online.

Ada tawaran hebat iaitu korang akan diberi website dengan shopping cart secara percuma dan boleh terus list kedai di portal mereka.
website tu agak menyeronokkan sebab korang boleh guna kreativiti sendiri untuk personalized website kedai, letak banner korang, dan macam-macam lagi. korang cuma perlu berdaftar, upload gambar produk-produk korang, dan terus list di portal tu..
cuba lah tengok dulu di www.trosworld.com

peluang ni terbuka hingga akhir ogos ni..
harap saya dapat membantu.... selamat mencuba semua.. gud luck.
Back to top Go down
View user profile http://www.trosworld.com
 
Mula online bisnes tanpa kos
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Legitimate site for free tv and movies online--thousands of listings
» What's the biggest prize you've won by joining online contests?
» Fun Online Games
» Are the Mariokart DS online servers still open?
» Selenium online training

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Perniagaan :: Promosikan Blog& Website-
Jump to: