MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Penjagaan Faraj Wanita | Perapat Faraj Yang Berkesan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
alisyaperfume
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 20
Age : 29
Location : Nilai
Points : 44
Registration date : 2012-07-16

PostSubject: Penjagaan Faraj Wanita | Perapat Faraj Yang Berkesan   Tue Feb 12, 2013 5:37 am



Tongkat Ajimat Madura

Sempitkan Faraj | Ketatkan Faraj | Vagina Sempit | Vagina Ketat | Cara Ketatkan Faraj Yang Longgar | Tongkat Ajimat Madura Asli Indonesia | Pengedar Tongkat Ajimat Madura Original Di Malaysia | Teknik Mengetatkan Faraj Tanpa Risiko

Rahsia purba Wanita Madura yang membuatkan lelaki tergila-gilakan mereka. Lebih ketat, rapat & wangi semasa hubungan intim.
Ketahuilah wahai kaum Hawa…. Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.

TONGKAT AJIMAT MADURA

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu… jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya… sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

Untuk itu saya perkenalkan “Tongkat Ajimat Madura”. Inilah rahsia kaum wanita Madura mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu. Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.

Tongkat Ajimat Madura bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.


”TONGKAT AJIMAT MADURA” (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.

Khasiat utama Tongkat Ajimat Madura ini untuk mendatangkan manfaat berikut:
1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.

Cara memakainya:

1. Ambil Tongkat Ajimat Madura dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj.
2. Tinggalkan selama 1-2 minit.
3. Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih dan simpan untuk digunakan di lain masa.

Untuk menggunakan bagi hubungan kelamin, Pakai Tongkat Ajimat Madura ini kira-kira 5-10 minit sebelum bersetubuh… dan lihatlahh…hasilnyaa…Amat Menakjubkan!!!! Sekali beli…..lama boleh digunakan!!!!!! Cubalah…dan percayalahhh!!!!!

PERINGATAN : “WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG UNTUK MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN”. ORDER HARI INI SEMENTARA HARGA BELUM DINAIKKAN LAGI… BILA PERMINTAAN TINGGI DAN PRODUK SUKAR DIPEROLEHI SUDAH PASTI HARGA AKAN MELAMBUNG TINGGI….



TESTIMONI
Apa kata penguna TONGKAT AJIMAT MADURA

Dari : Puan Faridah (Bukan nama sebenar)
"Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks…
Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan…dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least…tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit…so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj…lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit…bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan…rasa kering dan ketat sungguh ketara…"

"mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse… Terkenang saya masa malam pertama…mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 …suami sy pun pelik first tima lah puloq dengar suami mengerang…maaf sensor sikit…masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks…dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya…"

"seriusly saya tak pernah rasa camni punya best plus …..melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi…saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak… selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2… hanya sekadar melepaskan tanggungjawab… dan melampias nafsu jerk…"

"thanks TONGKAT AJIMAT MADURA…saya akan rekemen pada kawan2…kalau Lisa nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la…tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact lisa. oh ya.. satu lagi ada tak ubat kuat dan tahan lama kerana kesihan lak pada suami puas control.. ha ha ha sekian komen ikhlas dari saya …."
Testimoni Terbaru
TONGKAT AJIMAT MADURA

“saya dah pakai tongkat tu semalam…..kejap je..lam 2 minit gitulah..nak buang tu kan main ketat tu....pah tu bila bersama ngan en somi tu memang fullamak..tak tau nak citer la....somi siap tanya lagi…pakai apa, makan apa sampai ketat cam ni nih….ishh ishh tu baru sekali pakai tu… lambatnye malam nih…...”

“Salam..nak kasik testi ni..(mek comey bukan nama sebenar..muakakak )
Memang BEST la tongkat ajimat nih!
Memang betul2 ajimat!! Huahuahua
Bab keputihan..skali 2 pakai dah stop!!
Magic tul!! Pakai pantiliers pun kering je..kalau tak dulu..kejap2 kene tuka!! Huhuhu..lagi 1 bab hubungan suami isteri ni..huhuhu lama tak dengar suami mengerang cakap “Sedaapnyer!!!” Wawawawa kiranya 2 dalam 1 ni!! Segala khasiat dapat..best! best!”


Hubungi Pengedar Kami sekarang:012-9321373 (zan)
Emailkan Pertanyaan Anda: lelakigagah87@gmail.com

klik Website Rasmi Tongkat Ajimat Madura:
www.lelakigagah.com/tongkat-madura



TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
CimbClicks / Cimb Atm Cash Deposit

1. Bankin RM39.90 ke Akaun :

Nama : Saiful Ehzan B. Hussin
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 155108718397
@
Nama : Saiful Ehzan B. Hussin
Nama Bank : CIMB
Acc No : 05140099050521

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0129321373 (ZAN)
Berikan butiran lengkap berikut :
Nama anda,Alamat Anda,Bank In,Jumlah Transaksi,Masa transaksi,Tarikh transaksi
Kod Produk : AJIMAT


Last edited by LelakiGagah on Tue Feb 12, 2013 2:01 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : edit)
Back to top Go down
View user profile http://lelakigagah.com
 
Penjagaan Faraj Wanita | Perapat Faraj Yang Berkesan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Perlengkapan yang dibutuhkan aquarium laut
» Jenis-jenis Ikan Predator yang biasa dipelihara
» Hal-Hal yang Dipersiapkan Dalam Memelihara Aquarium Laut
» Ikan-ikan yang cocok untuk Aquascape
» 10 ikan Predator purba yang masih hidup

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Perniagaan :: Promosikan Blog& Website-
Jump to: