MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Penambah berahi untuk isteri yang kurang bernafsu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
herblife
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 20
Age : 41
Points : 60
Registration date : 2009-06-03

PostSubject: Penambah berahi untuk isteri yang kurang bernafsu   Fri Jan 18, 2013 10:20 pm

Cat Women perangsang sex paling popular di malaysia dan singapore





Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda?
Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cat Women..mengatasi germany sex drop mahu pun spanish fly.
Cecair tanpa rasa dan pewarna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nes, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid malahan tiada kesan sampingan.
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju, badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)



Adakah isteri anda dingin seks?Atau adakah anda seorang isteri yang dingin pada suami? Bagaimana meransang nafsu isteri anda yang dingin itu atau bagaimanakah nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri?Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cat Women ...sejenis cecair perangsang nafsu untuk mengatasi masalah dingin seks.Masalah isteri macam batang pisang je.biar melawan...atau langsung tak ingin berasmara.usik sikit..tepis.mana boleh tahan.
Tanpa rasa dan pewarna,produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik,nes,kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.

Kandungan:
Mengandungi ekstrak bungaan,ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi,tidak mengandungi toksid,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan.

Kesan:
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)
Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu...terus goda agar terus teransang.

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:
Kandungan: 10ml
Tuangkan separuh botol pada minuman.(sebotol guna 2 kali sahaja)

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah,kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan separuh botol Cat Women dalam gelas isterinya semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai di rumah isteri Adi terus mengajak Adi masuk tidur.... pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan perubahan sikap isterinya.Memang berbaloi....lepas hajat........Cat Women memang miaaauuuu....katanya

Harga Rm 120 termasuk post.







Apa Itu Inverma Spanish Fly

Original Inverma Spanish Fly adalah merupakan sejenis bahan kimia tanpa bau yang dihasilkan dari sejenis kumbang yang dikenali sebagai Spanish beetles Semasa ingin mengawan kumbang jantan mengeluarkan sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga mempertingkatkan selera seks terhadap pasangan. Dengan maxima 15 titik dia akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan.

Spanish Fly boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Minima 10 ke 13 titik Spanish Fly boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman.spanish-fly (Baca arahan sebelum menggunakan) Spanish Fly dijamin selamat kerana ia terhasil dari sumber semulajadi dan bukannya bahan tiruan. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

SPANISH FLY RM 70





Klik Di Sini Untuk Zoom Gambar
Klik Di Sini Untuk Zoom Gambar
Klik Di Sini Untuk Zoom Gambar




Apa itu german Sex drop

Original German sex drop sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga mempertingkatkan selera seks terhadap pasangan. Dengan maxima 15 titik dia akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan.

German sex drop boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Minima 10 ke 15 titik German sex drop boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali Air alcohol dan bergas (Baca arahan sebelum menggunakan) German sex drop dijamin selamat dan bukannya bahan tiruan. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

Kandungannya
Air,Fructose, Melatonin dan Canitis
Cara guna: boleh dicampur apa jua minuman kecuali air bergas dan alcohol, Tiada pewarna dan perasa.

Harga Rm 90 termasuk post
Berminat utk detail sila ke website: http://germanysexdrops.blog.com/
Atau hubungi 019 5460533 utk tempahan.


berminat
bankin 1. Bankin Akaun :
Nama : Abdul Halim
Nama Bank : Maybank Berhad

Acc No :1570 9092 9702

Nama Bank : CIMB Bank
Acc No : 0702 0002 2932 09
lepas bankin sms butit bankin time, dan alamat penuh nanti saya pos. guna pos laju
harga ini termasuk sabah sarawak .

GERMAN SEX DROP RM 90
CAT WOMEN RM 120
SPANISH FLY RM 70
SEMUA TERMASUK POS

Back to top Go down
View user profile http://http:herblife.wordpress.com
 
Penambah berahi untuk isteri yang kurang bernafsu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ikan-ikan yang cocok untuk Aquascape
» Cara Merawat Ikan Arwana Media Akuarium
» Perlengkapan yang dibutuhkan aquarium laut
» Jenis-jenis Ikan Predator yang biasa dipelihara
» Ukuran parameter Aquarium laut yang ideal

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Perniagaan :: Promosikan Blog& Website-
Jump to: