MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Selamat menyambut Deepavali

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Selamat menyambut Deepavali   Tue Nov 13, 2012 1:43 pm

Kemeriahan Aidil Adha masih lagi terasa, kini tiba perayaan Deepavali pulak ,, dikesempatan ni, Mawar nak ucapkan selamat menyambut hari Deepavali kepada seluruh kaum India,,jangan lupa join kempen "be the light" ,,anjuran Petronas,,Mawar ade jumpa kat youtube nie,,

Back to top Go down
View user profile
Uchuk
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 35
Age : 24
Points : 42
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 7:55 pm

Selamat tahun baru Islam..dan masih belom terlambat lagi nak ucap happy Deepavali ,,,nak share sesuatu dengan Mawar nie..

Back to top Go down
View user profile
Ameer
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 37
Age : 19
Points : 39
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 7:57 pm

Iklan lama nie lol! boleh pulak they all nak mengelak nenek tu ,,kesian..
Back to top Go down
View user profile
Megat
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 38
Age : 30
Points : 40
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 7:58 pm

Mawar wrote:
Kemeriahan Aidil Adha masih lagi terasa, kini tiba perayaan Deepavali pulak ,, dikesempatan ni, Mawar nak ucapkan selamat menyambut hari Deepavali kepada seluruh kaum India,,jangan lupa join kempen "be the light" ,,anjuran Petronas,,Mawar ade jumpa kat youtube nie,,


Kempen pasal apa nie? cecite..haha Muthusamy Karupiah tu ..lawak derr iklan nie,,
Back to top Go down
View user profile
narutoorange
Forumer
Forumer


Number of posts : 37
Age : 27
Location : serdang
Points : 41
Registration date : 2012-09-25

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 8:01 pm

Uchuk wrote:
Selamat tahun baru Islam..dan masih belom terlambat lagi nak ucap happy Deepavali ,,,nak share sesuatu dengan Mawar nie..


Happy Deepavali dan Selamat menyambut awal Muharram ..iklan dah lama rasanya, tapi tetap layan,,
Back to top Go down
View user profile http://narutoorange.com
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 8:06 pm

Ameer wrote:
Iklan lama nie lol! boleh pulak they all nak mengelak nenek tu ,,kesian..

Sempoi betol budak berdua nie,,hah Ameer jangan nak buat macam tu tau .rajin2 ajak nenek ke family ke keluar gi lepak sama2,,kalau tak tahu nak pegi mana,,pintu galeri Petronas tu sentiasa terbuka untuk sesiapa je,,lebih2 lagi sepanjang kempen sempena Deepavali sekarang nie,,,
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 8:08 pm

Terima kasih Uchuk,,hah Mawar pon ada sesuatu nak share kat sini,,nie lah wajah terbaru budak berdua tu..

Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 8:11 pm

Megat wrote:

Kempen pasal apa nie? cecite..haha Muthusamy Karupiah tu ..lawak derr iklan nie,,

Kempen sempena Deepavali atau nama yang lagi sedap "Be the Lights",,kempen ni diadakan kat galeri Petronas,,baru je dilancarkan 8 november hari tu..nanti kome datanglah isi masa lapang kat sini ,,boleh tambah pengetahuan,,
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 8:13 pm

narutoorange wrote:

Happy Deepavali dan Selamat menyambut awal Muharram ..iklan dah lama rasanya, tapi tetap layan,,

Ha'ah,, iklan nie dah lama ,,tapi xlah lama sangat..kalau awak tengok yang nie lagi lawak,,layan....

Back to top Go down
View user profile
Uchuk
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 35
Age : 24
Points : 42
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 8:16 pm

Baju diorang tak berubah langsung,sama2 Mawar..
Back to top Go down
View user profile
Ameer
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 37
Age : 19
Points : 39
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 8:21 pm

Haha lol! takde makna nye saya nak layan orang tua macam tu,,kesian,,tapi kalu dengan cik Mawar ,,yea kot..Insyaallah nanti saya ajak seluruh kaum kerabat pergi galeri Petronas tu..dengan cik Mawar sekali saya angkut letak kat bonet kete....bagi meriah sikit..
Back to top Go down
View user profile
narutoorange
Forumer
Forumer


Number of posts : 37
Age : 27
Location : serdang
Points : 41
Registration date : 2012-09-25

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 8:23 pm

Kempen nie sampai bila? Saya baru je tahu pasal kempen nie,,kempen "Be the Lights" kan?
Back to top Go down
View user profile http://narutoorange.com
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 8:24 pm

Uchuk wrote:
Baju diorang tak berubah langsung,sama2 Mawar..

Yea, sebab tu trademark diorang..
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 8:26 pm

Ameer wrote:
Haha lol! takde makna nye saya nak layan orang tua macam tu,,kesian,,tapi kalu dengan cik Mawar ,,yea kot..Insyaallah nanti saya ajak seluruh kaum kerabat pergi galeri Petronas tu..dengan cik Mawar sekali saya angkut letak kat bonet kete....bagi meriah sikit..

Oke jugak tu biar penuh galeri Petronas tu ,,tapi datang sana bukan datang berlenggang je,,biarlah datang sambil menambah pengetahuan,,belajar tentang tradisi dan budaya kaum India..
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   Thu Nov 15, 2012 8:29 pm

narutoorange wrote:
Kempen nie sampai bila? Saya baru je tahu pasal kempen nie,,kempen "Be the Lights" kan?

Kempen nie sampai 25 november..ramai lagi yang xtahu nie..Mawar tahu pon sebab member yang bagitahu,,sambil2 nak ucapkan Happy Deepavali je..nak tahu lebih lanjut ,,boleh tengok full list kat sni..

http://goo.gl/LMqSq
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Selamat menyambut Deepavali   

Back to top Go down
 
Selamat menyambut Deepavali
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Selamat Hari Raya Idul Fitri 1 Syawal 1436 H

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Ilmu :: Kongsi File (Download) :: Video Melayu Boleh (mpeg, 3gp, dll)-
Jump to: