MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Pernah datang ke sini?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Pernah datang ke sini?   Wed Oct 17, 2012 3:49 pm

Mawar nak tanya , ade sesiapa ke yang pernah datang ke sini?

Back to top Go down
View user profile
Megat
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 38
Age : 30
Points : 40
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Wed Oct 17, 2012 4:55 pm

Megat pernah lalu je,,
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Thu Oct 18, 2012 5:54 pm

Takkan lalu je, tak teringin nak masok dalam nie ke?
Back to top Go down
View user profile
Ameer
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 37
Age : 19
Points : 39
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Thu Oct 18, 2012 5:58 pm

Cantiklah dewan nie..agak2 berapa bajet nak masok kat dalam nie yea?
Back to top Go down
View user profile
Megat
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 38
Age : 30
Points : 40
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Thu Oct 18, 2012 6:05 pm

Mawar wrote:
Takkan lalu je, tak teringin nak masok dalam nie ke?

Bajet xde , Cik Mawar oi,,lagipon tak tahu sangat rules dresscode tempat tu..kang silap pakai ,sia2 lah beli tiket..kena halau dengan guard Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Thu Oct 18, 2012 6:26 pm

Ameer wrote:
Cantiklah dewan nie..agak2 berapa bajet nak masok kat dalam nie yea?

Kalau nak tahu kena tengok kat sini,

http://www.dfp.com.my/
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Thu Oct 18, 2012 6:27 pm

Megat wrote:
Mawar wrote:
Takkan lalu je, tak teringin nak masok dalam nie ke?

Bajet xde , Cik Mawar oi,,lagipon tak tahu sangat rules dresscode tempat tu..kang silap pakai ,sia2 lah beli tiket..kena halau dengan guard Very Happy

Ikot lah dresscode yang ditetapkan oleh penganjur..jangan pakai sesuka hati hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Thu Oct 18, 2012 6:41 pm

23 oktober nie Yundi Li nak buat konsert, ade sesape yang nak pegi tengok ke?
Back to top Go down
View user profile
Megat
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 38
Age : 30
Points : 40
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Fri Oct 19, 2012 11:59 am

Mawar wrote:
23 oktober nie Yundi Li nak buat konsert, ade sesape yang nak pegi tengok ke?

Nak beli tiket 1 kepala dah berapa,,nie nak ajak member datang same ,,kempis dompet kite haha
Back to top Go down
View user profile
Ameer
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 37
Age : 19
Points : 39
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Fri Oct 19, 2012 12:17 pm

Saya dah tengok dah harga tiket konsert tu,,paling murah around RM90...so ape lagi Bro Megat..?
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Fri Oct 19, 2012 12:22 pm

Megat wrote:
Mawar wrote:
23 oktober nie Yundi Li nak buat konsert, ade sesape yang nak pegi tengok ke?

Nak beli tiket 1 kepala dah berapa,,nie nak ajak member datang same ,,kempis dompet kite haha

Kongsilah dengan member,,tong ramai2 macam tengok wayang ,,,alah macam tak biasa kan? Cool
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Fri Oct 19, 2012 12:24 pm

Ameer wrote:
Saya dah tengok dah harga tiket konsert tu,,paling murah around RM90...so ape lagi Bro Megat..?

Hah Ameer dah ajak nie Megat? Ape tunggu lagi..
Back to top Go down
View user profile
Ameer
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 37
Age : 19
Points : 39
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Fri Oct 19, 2012 12:52 pm

Tapi lagi best kalau Cik Mawar yang belanja kan?
Back to top Go down
View user profile
Megat
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 38
Age : 30
Points : 40
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Fri Oct 19, 2012 1:10 pm

Mawar wrote:
Ameer wrote:
Saya dah tengok dah harga tiket konsert tu,,paling murah around RM90...so ape lagi Bro Megat..?

Hah Ameer dah ajak nie Megat? Ape tunggu lagi..

Haha amboi Cik Mawar..apa kata awak pon join sekali ..? Lagi ramai lagi meriah.. Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Fri Oct 19, 2012 3:23 pm

Ameer wrote:
Tapi lagi best kalau Cik Mawar yang belanja kan?

Haha xde makna nye..duit elaun pon tengah sangkut bulan nie,,kome nak mintak belanja pulak ..banyak cantikk.. Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Fri Oct 19, 2012 3:24 pm

Megat wrote:

Haha amboi Cik Mawar..apa kata awak pon join sekali ..? Lagi ramai lagi meriah.. Twisted Evil

Kalau setakat nak join tu,,kecik tapak tangan,,tapak kaki hamba tadahkan.. Cool
Back to top Go down
View user profile
Megat
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 38
Age : 30
Points : 40
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Fri Oct 19, 2012 5:31 pm

Tak boleh blah peribahasa dia tu..
Back to top Go down
View user profile
Megat
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 38
Age : 30
Points : 40
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Fri Oct 19, 2012 5:31 pm

Hang pakai peribahasa yang ngam sikit noh..bahasa jiwa bangsa -tahu pulak nak ceramah orang haha Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Ameer
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 37
Age : 19
Points : 39
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Fri Oct 19, 2012 6:00 pm

Megat wrote:
Tak boleh blah peribahasa dia tu..

Tahu pon,,first time ade peribahasa macam nie.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   Fri Oct 19, 2012 6:02 pm

Megat wrote:
Hang pakai peribahasa yang ngam sikit noh..bahasa jiwa bangsa -tahu pulak nak ceramah orang haha Twisted Evil

Haha maafkan saya yea..tapi duet xdaq nie.. tangguh dululah yea.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Pernah datang ke sini?   

Back to top Go down
 
Pernah datang ke sini?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» J: Adam Chiller 1 PK Portable belom pernah dipakai (Sold)
» cara menghilangkan hama siput..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Ilmu :: Kongsi File (Download) :: Video Melayu Boleh (mpeg, 3gp, dll)-
Jump to: