MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Cara nak menikmati Sains

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Cara nak menikmati Sains   Wed Oct 17, 2012 1:36 pm

Jom layan video nie..

Back to top Go down
View user profile
Megat
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 38
Age : 30
Points : 40
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Thu Oct 18, 2012 1:16 pm

Menarik,,saya suka part berdiri atas meja sambil himpit belon tu.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Ameer
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 37
Age : 19
Points : 39
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Thu Oct 18, 2012 2:00 pm

Pertandingan nie memang ada setiap tahun kan...? Question
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Thu Oct 18, 2012 5:50 pm

Megat wrote:
Menarik,,saya suka part berdiri atas meja sambil himpit belon tu.. Very Happy

Nie mesti nak cuba kat rumah nie? Seronok tengok diorang buat show macam nie..
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Thu Oct 18, 2012 5:53 pm

Ameer wrote:
Pertandingan nie memang ada setiap tahun kan...? Question

Yup betol, cuma xramai yang tahu tentang pertandingan nie.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Ameer
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 37
Age : 19
Points : 39
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Thu Oct 18, 2012 6:02 pm

Eyea ke? betol kot, lagipon saya tak tahu pulak ade video tentang pertandingan nie
Back to top Go down
View user profile
Megat
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 38
Age : 30
Points : 40
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Thu Oct 18, 2012 6:08 pm

Saya nak buat eksperimen sendiri ,sape nak join?
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Thu Oct 18, 2012 6:36 pm

Ameer wrote:
Eyea ke? betol kot, lagipon saya tak tahu pulak ade video tentang pertandingan nie


Nasib baek saya share kat sini, kan? Kalau x, mesti Ameer tak tahu tentang video nie..
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Thu Oct 18, 2012 6:39 pm

Megat wrote:
Saya nak buat eksperimen sendiri ,sape nak join?

Nak buat eksperimen ape?
Back to top Go down
View user profile
Megat
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 38
Age : 30
Points : 40
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Fri Oct 19, 2012 12:00 pm

Eksperimen panaskan air capai takat didih!! haha hebat x?
Back to top Go down
View user profile
Ameer
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 37
Age : 19
Points : 39
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Fri Oct 19, 2012 12:05 pm

Hebatlah bro,,saya pulak nak buat eksperimen macam mana nak buat telur setengah masak..
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Fri Oct 19, 2012 12:26 pm

Megat wrote:
Eksperimen panaskan air capai takat didih!! haha hebat x?

Kalau eksperimen macam nie,,anak buah saya yang 4 tahun pon tahu buat,,,haha rabbit
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Fri Oct 19, 2012 12:28 pm

Ameer wrote:
Hebatlah bro,,saya pulak nak buat eksperimen macam mana nak buat telur setengah masak..

Hah nie lagi sorang,, apa ke jadahnya nak buat eksperimen macam tu? Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
Ameer
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 37
Age : 19
Points : 39
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Fri Oct 19, 2012 12:47 pm

Bukan ke tu satu eksperimen jugak? Laughing
Back to top Go down
View user profile
Megat
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 38
Age : 30
Points : 40
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Fri Oct 19, 2012 1:36 pm

Takpe, tu satu bonus lah kalau anak buah Cik Mawar tahu ,,tapi saya lagi advance..saya nak buat eksperimen tu sebab nak,,,buat Kopi Radix haha "Nak Secawan?".. lol!
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Fri Oct 19, 2012 3:18 pm

Ameer wrote:
Bukan ke tu satu eksperimen jugak? Laughing

Tu bukan eksperimen nama nyea,,tapi nak memasak haha Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Fri Oct 19, 2012 3:19 pm

Megat wrote:
Takpe, tu satu bonus lah kalau anak buah Cik Mawar tahu ,,tapi saya lagi advance..saya nak buat eksperimen tu sebab nak,,,buat Kopi Radix haha "Nak Secawan?".. lol!

Kopi Radix pala hang hehe Very Happy Pandai je nak mainkan saya..Haha dah alang- alang buat kopi tu,,bak lah sikit..tekak haus nie.. Wink
Back to top Go down
View user profile
Ameer
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 37
Age : 19
Points : 39
Registration date : 2012-10-17

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Fri Oct 19, 2012 5:59 pm

Haha tau xpe..
Back to top Go down
View user profile
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   Fri Oct 19, 2012 6:05 pm

Ameer wrote:
Haha tau xpe..

Haha hang pon same ,,dah terbuat eksperimen tu..hang buatlah teloq mata kerbau 1 yea..kuning teloq die jangan masak sangat..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Cara nak menikmati Sains   

Back to top Go down
 
Cara nak menikmati Sains
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Cara mudah merawat discus
» Cara memasukan foto melalui upload Photobucket
» Cara membuat diy protein skimmer
» Cara Packing Ikan Arwana untuk kirim ke Luar Kota
» Cara merawat Ikan Arwana di aquarium

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Ilmu :: Kongsi File (Download) :: Video Melayu Boleh (mpeg, 3gp, dll)-
Jump to: