MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Azhari
Ahli Baru
Ahli Baru
avatar

Number of posts : 22
Age : 29
Points : 45
Registration date : 2009-05-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH   Tue May 19, 2009 11:57 pm

salam hormat....

mari kita bersama-sama menyumbang sedikit pengalaman, idea, kemahiran dan apa saja bagi membersihkan semula keyword melayu boleh di carian google
sekarang, ternyata top 10 carian google keyword MELAYU BOLEH hanya memaparkan cerita2 dan gambar2 18sx yg tidak sepatutnya ditonjolkan. walhal perkataan MELAYU BOLEH antara perkataan pembakar semangat...

cerita kan lah ape saja mengenai kejayaan org melayu khasnya rakyat malaysia umumnya seperti dr mahathir, keluarga sidek dgn badmintonnya... dan ape aja..

mari kita sahut cabaran ini.... mari.....

umtuk maklumat lanjut bolehla ke website keyword MELAYU BOLEH cheers
Back to top Go down
View user profile http://infobizmalaysia.com
kak zie
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1205
Age : 41
Points : 1556
Registration date : 2009-02-01

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH   Thu May 28, 2009 5:26 pm

salam.....
satu cadangan yang menarik...
apa kata hariaie mulakan dahulu....kak zie pasti ada articles yang menyusul kemudian...
Back to top Go down
View user profile
Admin-Gandalf
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 100
Age : 36
Points : 1737
Registration date : 2008-11-08

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH   Mon Jun 01, 2009 2:34 am

hariaie wrote:
salam hormat....

mari kita bersama-sama menyumbang sedikit pengalaman, idea, kemahiran dan apa saja bagi membersihkan semula keyword melayu boleh di carian google
sekarang, ternyata top 10 carian google keyword MELAYU BOLEH hanya memaparkan cerita2 dan gambar2 18sx yg tidak sepatutnya ditonjolkan. walhal perkataan MELAYU BOLEH antara perkataan pembakar semangat...

cerita kan lah ape saja mengenai kejayaan org melayu khasnya rakyat malaysia umumnya seperti dr mahathir, keluarga sidek dgn badmintonnya... dan ape aja..

mari kita sahut cabaran ini.... mari.....

umtuk maklumat lanjut bolehla ke website keyword MELAYU BOLEH cheers


Ha.... sebab tu la saya buat forum ni.... salah satunya untuk alihkan orang yang search guna keyword melayu boleh la.... bila dia dah boring, dia akan jadi ahli dan lekat kat sini....
Kalau boleh kita meriahkan forum ni....
Kalau belum meriah.... sila bagi cadangan untuk memeriahkan forum ni...
Back to top Go down
View user profile http://melayuboleh.8forum.net
Azhari
Ahli Baru
Ahli Baru
avatar

Number of posts : 22
Age : 29
Points : 45
Registration date : 2009-05-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH   Mon Jun 01, 2009 11:57 pm

Admin-Gandalf wrote:
hariaie wrote:
salam hormat....

mari kita bersama-sama menyumbang sedikit pengalaman, idea, kemahiran dan apa saja bagi membersihkan semula keyword melayu boleh di carian google
sekarang, ternyata top 10 carian google keyword MELAYU BOLEH hanya memaparkan cerita2 dan gambar2 18sx yg tidak sepatutnya ditonjolkan. walhal perkataan MELAYU BOLEH antara perkataan pembakar semangat...

cerita kan lah ape saja mengenai kejayaan org melayu khasnya rakyat malaysia umumnya seperti dr mahathir, keluarga sidek dgn badmintonnya... dan ape aja..

mari kita sahut cabaran ini.... mari.....

umtuk maklumat lanjut bolehla ke website keyword MELAYU BOLEH cheers


Ha.... sebab tu la saya buat forum ni.... salah satunya untuk alihkan orang yang search guna keyword melayu boleh la.... bila dia dah boring, dia akan jadi ahli dan lekat kat sini....
Kalau boleh kita meriahkan forum ni....
Kalau belum meriah.... sila bagi cadangan untuk memeriahkan forum ni...

___________________________________________________________________________

ape yg saya tgk.. mereka bnyak anjurkan contest/cabaran, free download software/lagu/movie etc.

selain tu moderator expert dlm certain part mcm bhagian tunjuk ajar dlm dunia internet - all about inquiry website/tutorial/online bisnes/pengiklanan/ etc

tp kalau encik admin de produk jualan mcm t-shirt/ keychain pun bleh gak, tp saya mmg support ape yg encik admin buat...
Back to top Go down
View user profile http://infobizmalaysia.com
rietpg
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 35
Age : 39
Location : TPG
Points : 77
Registration date : 2009-06-07

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH   Sat Jan 16, 2010 1:44 pm

Betul tu...saya sokong apa-apa aktiviti yang dapat membersihkan nama Melayu Boleh. Cabaran besar untuk orang Melayu amnya. Lakukan yang terbaik.
Back to top Go down
View user profile http://rebizinfo.com
MrKrahoz
Ahli Baru
Ahli Baru
avatar

Number of posts : 9
Age : 30
Location : Behind You...
Points : 13
Registration date : 2010-10-19

Karaktor
Experience:
500/500  (500/500)

PostSubject: Re: kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH   Tue Oct 19, 2010 11:40 pm

Kena lebih active kt forum ni, so google bot akan sentiasa update setiap keywoard yg kita taip kt forum ni... hehehe...
Back to top Go down
View user profile http://asianz-video.blogspot.com
siahtiti
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 5
Age : 42
Points : 11
Registration date : 2011-07-04

PostSubject: Re: kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH   Mon Jul 04, 2011 5:52 pm

Melayu dan Malaysia BOLEH!!!!!!


[url=http://adf.ly/246619/]bit.ly ktzoQz [/url]
Back to top Go down
View user profile http://menjanapendapatanpanas.blogspot.com/
ismed
Forumer Setia
Forumer Setia


Number of posts : 64
Age : 32
Points : 145
Registration date : 2010-02-27

PostSubject: Re: kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH   Mon Jul 18, 2011 2:23 am

saya pon sokong admin.........
Back to top Go down
View user profile http://ismed-produkbioasli.blogspot.com/
afro
Forumer
Forumer


Number of posts : 25
Age : 29
Points : 94
Registration date : 2011-05-06

Karaktor
Experience:
500/500  (500/500)

PostSubject: Re: kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH   Tue Jul 19, 2011 1:41 am

saya sokong cakap teman teman terutama saudara ismet.
Back to top Go down
View user profile http://www.bio-asli.com/daftar_keahlian.asp?id=zaidiafro926
netyFE
Pra - Ahli
Pra - Ahli


Number of posts : 2
Age : 37
Points : 2
Registration date : 2011-12-22

PostSubject: Re: kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH   Thu Dec 22, 2011 5:06 pm

Assalamualaikum..... hi saya baru lg ngan forum ni. Tapi nak cubala jugak berkhidmat untuk melayu. Hidup melayu. cheers
Back to top Go down
View user profile http://ddellianz.blogspot.com
netyFE
Pra - Ahli
Pra - Ahli


Number of posts : 2
Age : 37
Points : 2
Registration date : 2011-12-22

PostSubject: Re: kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH   Thu Dec 22, 2011 5:22 pm

Saya baru perasan kat logo melayu boleh ni ada perkataan LailahailAllah. Bagi sesiapa yang post bende2 yng x sepatutnya di sini mesti x sensitif pasal ni. Mad
Back to top Go down
View user profile http://ddellianz.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH   

Back to top Go down
 
kempen bersihkan semula keyword MELAYU BOLEH
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» DataDriven from Excel in C# with NUnit
» Redtail catfish berkepala batik dari Amazon
» Tutorial for setting up keyword Driven Framework for Manual Testers
» Cara Pengendalian Hama pada Tanaman Hidroponik
» [Hỏi đáp] Tạo tag cloud cho phần keyword trong forum widget

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: INFO RASMI MELAYU BOLEH :: Aktiviti Melayu Boleh-
Jump to: