MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
kambing
Forumer Setia
Forumer Setia
avatar

Number of posts : 68
Age : 35
Points : 0
Registration date : 2008-12-02

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Sat Dec 06, 2008 11:31 am

cheers yeahhhh nak hug!!!!!!!!1 cheers cheers
Back to top Go down
View user profile http://melayuboleh.8forum.net/profile.forum
PLASMA
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 220
Age : 36
Points : 154
Registration date : 2008-12-05

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Sat Dec 06, 2008 11:48 am

uncle_crackerz14 wrote:
PLASMA wrote:
uncle_crackerz14 wrote:
kambing wrote:
PLASMA wrote:
uncle_crackerz14 wrote:
PLASMA wrote:
sedikit cadangan dari PLASMA. Peyusunan semula Thread,mana-mana yang pihak Admin terasa nak tambah tu silakan. pada kawan-kawan yang lain tu kalau ada yang nak tambah juga dipersilakan.



hamba sokong sangat ngan cadangan nie.... Very Happy Very Happy


sokong je ke? meh la belanja aku minum.. susu kambin penat tu aku taip!
hahaha.....insyaAllah.....tpi tunggu ketumu dulu yer....

ade sape2 sebut name aku ke td..smbil aku terbatuk2 mkn cheers cheers
Very Happy salam perkenalan pada tuan hamba.... cheers cheers


untuk saya atau untuk si kambin tu Uncle? scratch
utk saudara berdua.... I love you I love you cheers cheers




terima kasih,terima kasih.. Smile
Back to top Go down
View user profile
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 24
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Sat Dec 06, 2008 9:17 pm

PLASMA wrote:
sedikit cadangan dari PLASMA. Peyusunan semula Thread,mana-mana yang pihak Admin terasa nak tambah tu silakan. pada kawan-kawan yang lain tu kalau ada yang nak tambah juga dipersilakan.



INFO RASMI MELAU BOLEH
-Pengumuman Melayu Boleh.
(Ruangan Ucapan)
(Pertandingan Melayu Boleh -cipta logo-)

-Bantuan & Sokongan.
-Perhatian!.
-Aktiviti Melayu Boleh



KATEGORI ILMU
-Agama.
-Al-Quran & Hadis
-Fardhu Ain
-Teknologi
(Kongsi File/Download)
(Handpnone)
(Video Melayu Boleh mpeg/3gp/dll)
(MP3 Melayu Boleh /Audio)
(Gambar Melayu Boleh)

-Karya



KATEGORI SOSIAL
-Keluarga
-Dunia Lelaki/Muslimin
-Dunia Perempuan/Muslimat
-Pelajar
-Kerjaya



ISU SEMASA
-Berita terkini
(Luar Negara)
(Tempatan)

-Politik



KATEGORI UMUM
-Kesihatan
-Apa-Apa Sahaja
-Sembang Melayu Boleh
(Kisah Benar)
(Cerita Lawak)
(Cerita seram)

-Hati
-Lepas geram
-Hari Istimewa
(Hari Lahir)
(Ulang Tahun)

-Automotif



UKHWAH & SILATURAHIM
-Selamat Datang Ahli Baru



KATEGORI KHAS
-Promosikan Blog atau Website anda
-Buat Duit Melalui Internet
-MaklumBalas



GATAL TANGAN
-Apa-apa je!

Baiyinah ade yang setuju & ade yang tak setuju....hehehe...
-Yang Sembang Melayu Boleh tu, Baiyinah rase patutnye dimasukkan di Board Ukhwah & Silaturahim...Bila ahli bersembang @ berbual, ia boleh mengeratkan silaturahim...Kisah Benar, Cerita Lawak & Cerita seram tu dibiarkan dalam Thread ape-ape sahaja...

-Thread cerita seram tu, Baiyinah rase patut ditukar 'Cerita Misteri'...
sebab tak semuanya topik yang dibuka dalam thread cerita seram itu menyeramkan...

-Yang Thread pelajar tu, kalau boleh tukar kepada Pendidikan...bukan sahaja pelajar aje, guru mengajar pun boleh kongsi-kongsi info dekat sana...

Thread yang takde :~
-Games, Hobi, Dunia Anime & Manga, Dunia Hiburan & Masakan...

Itu Cadangan Baiyinah je...Kalau ade cadangan lagi, Insya Allah, Baiyinah akan beritahu...
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
Admin-Gandalf
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 100
Age : 36
Points : 1737
Registration date : 2008-11-08

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Sat Dec 06, 2008 11:38 pm

Time kasih dengan cadangan dan kritikan yang ditulis mengenai forum ni. Memang ini yang saya iinginkan. Saya akan kaji balik keperluan thread yang dicadangkan. Insyaallah akan ada pertambahan... nak buat dan susun semula ni bukan senang. Makan masa sehari dua jugak.... ish....tak tido la..... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://melayuboleh.8forum.net
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 24
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Sun Dec 07, 2008 12:03 am

Admin-Gandalf wrote:
Time kasih dengan cadangan dan kritikan yang ditulis mengenai forum ni. Memang ini yang saya iinginkan. Saya akan kaji balik keperluan thread yang dicadangkan. Insyaallah akan ada pertambahan... nak buat dan susun semula ni bukan senang. Makan masa sehari dua jugak.... ish....tak tido la..... Crying or Very sad

Pelan-pelan kayuh(ayat DNA.)...
Jaga Kesihatan tu Admin...
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
PLASMA
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 220
Age : 36
Points : 154
Registration date : 2008-12-05

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Sun Dec 07, 2008 4:53 pm

sebagai ahli yang setia pasti akan bersabar nanti perubahan dari pihak Admin. yang penting kesihatan kena jaga sepertimana MOD baiyinah kita ingatkan tadi. dahulukan apa yang penting dahulu. lagi pun ni dah nak Aidiladha. jadi pandai-pandai bahagikan masa ya?.
Back to top Go down
View user profile
rieyzana
Forumer Setia
Forumer Setia
avatar

Number of posts : 91
Age : 45
Location : Malaysia
Points : 2
Registration date : 2008-11-13

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Mon Dec 08, 2008 12:27 am

uncle_crackerz14 wrote:
boye sopan@gatai wrote:
arrayyanm wrote:
knp ada kuar age? knp ada yg lain xkuar....xseronk ler org daaaaa taaa uuuu....xderleh main sorok2..... mnyamar dan sebagainya....ayyyaaaaaa.....wa baru tau loooo.....tarak selonok...xbolh buang ker atau hilangkan....?
ala ko ni array....ko dah tua pun ko malu ker....
ko tengok aku ni.....
makin tua makin berisi...hehehehehehe
janji layanzzzzz......
x baik nyamar2 ni......
betul tu tuan hamba....hamba sokong.....?hamba pun dah tua dah....tapi ada special sikit.... Laughing Laughing

Razz buat per nak menyamar.... sepatutnya bersyukur dgn usia kita...
Back to top Go down
View user profile http://rieyzana.blogspot.com/
r2nee
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 15
Age : 36
Points : 0
Registration date : 2008-11-17

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Tue Dec 09, 2008 12:55 am

Back to top Go down
View user profile http://melayuboleh.8forum.net/profile.forum
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 24
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Tue Dec 09, 2008 10:58 pm

~.:B@IyIn@h:.~ wrote:

Baiyinah ade yang setuju & ade yang tak setuju....hehehe...
-Yang Sembang Melayu Boleh tu, Baiyinah rase patutnye dimasukkan di Board Ukhwah & Silaturahim...Bila ahli bersembang @ berbual, ia boleh mengeratkan silaturahim...Kisah Benar, Cerita Lawak & Cerita seram tu dibiarkan dalam Thread ape-ape sahaja...

-Thread cerita seram tu, Baiyinah rase patut ditukar 'Cerita Misteri'...
sebab tak semuanya topik yang dibuka dalam thread cerita seram itu menyeramkan...

-Yang Thread pelajar tu, kalau boleh tukar kepada Pendidikan...bukan sahaja pelajar aje, guru mengajar pun boleh kongsi-kongsi info dekat sana...

Thread yang takde :~
-Games, Hobi, Dunia Anime & Manga, Dunia Hiburan & Masakan...

Itu Cadangan Baiyinah je...Kalau ade cadangan lagi, Insya Allah, Baiyinah akan beritahu...

Macamana la Baiynah boleh lupa...Thread Teka-Teki Baiyinah terlupa nak nyatakan...
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
Babunlaut
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 46
Age : 28
Points : 0
Registration date : 2008-12-09

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Tue Dec 09, 2008 11:19 pm

need anime!!! hehehehehe.....
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/babunlaut
arrayyanm
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 145
Age : 41
Points : 0
Registration date : 2008-11-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Wed Dec 17, 2008 11:10 pm

Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com/
arrayyanm
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 145
Age : 41
Points : 0
Registration date : 2008-11-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Sat Dec 20, 2008 8:39 am

kalau cik bai xleh ubah atau tambah sukar nak kembangkan idea..mana perginya admin? klu xcath up dgn forum lain akan tdo mcm yg lain...xperlu buat vote..lambat sgt...kalau ada topik atau idea buka jer..yg lain akan uruskan...xbyk idea yg dpt disumbangkan dan xmmpu bersaing...kena cepat dan bagi kpd seseorg yg bermnt utk uruskan ...klu x...yg lain pun dah mula tdo balik... Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com/
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 24
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Sat Dec 20, 2008 3:38 pm

arrayyanm wrote:
kalau cik bai xleh ubah atau tambah sukar nak kembangkan idea..mana perginya admin? klu xcath up dgn forum lain akan tdo mcm yg lain...xperlu buat vote..lambat sgt...kalau ada topik atau idea buka jer..yg lain akan uruskan...xbyk idea yg dpt disumbangkan dan xmmpu bersaing...kena cepat dan bagi kpd seseorg yg bermnt utk uruskan ...klu x...yg lain pun dah mula tdo balik... Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

Baiyinah pun tengah tunggu perubahan dari Admin...
Ada lagi idea Baiyinah ni tapi Baiyinah risau tak mampu pula nanti...
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
Admin-Gandalf
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 100
Age : 36
Points : 1737
Registration date : 2008-11-08

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Fri Dec 26, 2008 12:20 am

arrayyanm wrote:
kalau cik bai xleh ubah atau tambah sukar nak kembangkan idea..mana perginya admin? klu xcath up dgn forum lain akan tdo mcm yg lain...xperlu buat vote..lambat sgt...kalau ada topik atau idea buka jer..yg lain akan uruskan...xbyk idea yg dpt disumbangkan dan xmmpu bersaing...kena cepat dan bagi kpd seseorg yg bermnt utk uruskan ...klu x...yg lain pun dah mula tdo balik... Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

Bukan tido tapi saya pergi belayar mencari ilmu sementara masih ada masa....
Saya minta maaf kalau lambat menunaikan permintaan forumer sekalian. Sekarang saya dah kembali dan anda akan lihat satu perubahan yang baru menjelang tahun baru 2009. Semoga kita akan meneruskan perjuangan menambah ilmu pengetahuan di kalangan kita.... saya buat vote tu ada sebabnya.... Insya Allah....
Back to top Go down
View user profile http://melayuboleh.8forum.net
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 24
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Mon Dec 29, 2008 10:43 pm

Admin-Gandalf wrote:

Bukan tido tapi saya pergi belayar mencari ilmu sementara masih ada masa....
Saya minta maaf kalau lambat menunaikan permintaan forumer sekalian. Sekarang saya dah kembali dan anda akan lihat satu perubahan yang baru menjelang tahun baru 2009. Semoga kita akan meneruskan perjuangan menambah ilmu pengetahuan di kalangan kita.... saya buat vote tu ada sebabnya.... Insya Allah....

Hehehe...Selamat Kembali Admin... Very Happy
I'm Back...Baru Balik dari Bercuti... lol!
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
arrayyanm
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 145
Age : 41
Points : 0
Registration date : 2008-11-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Tue Dec 30, 2008 9:44 pm

bercuti kemana cik bai? dubai? australia?
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com/
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 24
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Tue Dec 30, 2008 9:51 pm

arrayyanm wrote:
bercuti kemana cik bai? dubai? australia?

Bercuti dekat:
- Kuching, Sarawak...
- Saratok, Bahagian Betong, Sarawak...
- Sibu, Sarawak...
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
kak zie
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1205
Age : 41
Points : 1556
Registration date : 2009-02-01

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Sun Feb 01, 2009 10:14 pm

boleh kak zie cadangkan board kesihatan.......sekurang2 nye dapat berkongsi maklumat kesihatan antara satu sama lain....
Back to top Go down
View user profile
adiez82
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 505
Age : 35
Location : Johor Bahru (Plaza Angsana)
Points : 769
Registration date : 2008-11-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Mon Mar 23, 2009 3:25 pm

kak zie wrote:
boleh kak zie cadangkan board kesihatan.......sekurang2 nye dapat berkongsi maklumat kesihatan antara satu sama lain....


wah cadangan yg bagus amat, bg seorg yg ada pengalaman cheers

caya la akak
Back to top Go down
View user profile http://www.ascentouch.com.my
kak zie
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1205
Age : 41
Points : 1556
Registration date : 2009-02-01

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Mon Mar 23, 2009 5:13 pm

adiez82 wrote:
kak zie wrote:
boleh kak zie cadangkan board kesihatan.......sekurang2 nye dapat berkongsi maklumat kesihatan antara satu sama lain....


wah cadangan yg bagus amat, bg seorg yg ada pengalaman cheers

caya la akak

mana ada pengalaman,saja je....ingat mengingati tu satu perkara yg baik
Back to top Go down
View user profile
adiez82
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 505
Age : 35
Location : Johor Bahru (Plaza Angsana)
Points : 769
Registration date : 2008-11-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Mon Mar 23, 2009 5:52 pm

kak zie wrote:
adiez82 wrote:
kak zie wrote:
boleh kak zie cadangkan board kesihatan.......sekurang2 nye dapat berkongsi maklumat kesihatan antara satu sama lain....


wah cadangan yg bagus amat, bg seorg yg ada pengalaman cheers

caya la akak

mana ada pengalaman,saja je....ingat mengingati tu satu perkara yg baik


merendah diri la akak ni
tp elok cadangan akak ni Surprised
Back to top Go down
View user profile http://www.ascentouch.com.my
kak zie
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1205
Age : 41
Points : 1556
Registration date : 2009-02-01

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Mon Mar 23, 2009 6:00 pm

adiez82 wrote:
kak zie wrote:
adiez82 wrote:
kak zie wrote:
boleh kak zie cadangkan board kesihatan.......sekurang2 nye dapat berkongsi maklumat kesihatan antara satu sama lain....


wah cadangan yg bagus amat, bg seorg yg ada pengalaman cheers

caya la akak

mana ada pengalaman,saja je....ingat mengingati tu satu perkara yg baik


merendah diri la akak ni
tp elok cadangan akak ni Surprised


Smile klu pihak admin ujudkan satu tread kesihatan,ini akan memudahkan lg para pengunjung yg melayari website ini untuk mencari maklumat tentang kesihatan
Back to top Go down
View user profile
adiez82
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 505
Age : 35
Location : Johor Bahru (Plaza Angsana)
Points : 769
Registration date : 2008-11-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Mon Mar 23, 2009 6:28 pm

kak zie wrote:
adiez82 wrote:
kak zie wrote:
adiez82 wrote:
kak zie wrote:
boleh kak zie cadangkan board kesihatan.......sekurang2 nye dapat berkongsi maklumat kesihatan antara satu sama lain....


wah cadangan yg bagus amat, bg seorg yg ada pengalaman cheers

caya la akak

mana ada pengalaman,saja je....ingat mengingati tu satu perkara yg baik


merendah diri la akak ni
tp elok cadangan akak ni Surprised


Smile klu pihak admin ujudkan satu tread kesihatan,ini akan memudahkan lg para pengunjung yg melayari website ini untuk mencari maklumat tentang kesihatan



betul tu, akan ramai pengunjung porum ni cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.ascentouch.com.my
kak zie
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1205
Age : 41
Points : 1556
Registration date : 2009-02-01

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Sun Mar 29, 2009 7:26 pm

tu lah tapi sejauh ni belum ada jawapan dari pihak admin.....
Back to top Go down
View user profile
Admin-Gandalf
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 100
Age : 36
Points : 1737
Registration date : 2008-11-08

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   Sun Apr 12, 2009 12:43 am

kak zie wrote:
tu lah tapi sejauh ni belum ada jawapan dari pihak admin.....

Insya Allah...
Tak lama lagi saya akan updatekan... Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://melayuboleh.8forum.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...   

Back to top Go down
 
Sumbangkan pendapat Anda kat sini tentang laman nie...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Sekilas tentang ikan Alligator Spatula
» Sekilas tentang ikan guppy
» Sekilas tentang ikan catfish
» Sekilas Tentang Barramundi
» Sekilas tentang ikan arwana

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: INFO RASMI MELAYU BOLEH :: Bantuan & Sokongan Melayu Boleh-
Jump to: