MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 NIAGA DI BLOG = KEUNTUNGAN BERLIPAT GANDA SETIAP HARI.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
encikredzuan
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 18
Age : 36
Points : 54
Registration date : 2010-10-31

PostSubject: NIAGA DI BLOG = KEUNTUNGAN BERLIPAT GANDA SETIAP HARI.   Fri Aug 12, 2011 6:57 pm





PREMIUM GOLD SLIMMING PATCH BORONG dan TERMURAH

FUNGSI UTAMA :

1, Detoksifikasi untuk kecantikan,, meningkatkan metabolisme,meningkatkan fungsi kekebalan tubuh.

2. Mengurangkan keletihan, menyembuhkan sembelit, bau mulut,danfenomena distensi perut.

3. Menghilangkan kotoran dalaman badan, membersihkan darah,meningkatkan pigmentasi, menghilangkan jerawat,bau badan, bau kaki;
4. Mengurangkan tekanan pada sendi

5, sel diaktifkan untuk menyalinkan kulit yang sihat, anti-penuaan;

6, Menyeimbangkan , tekanan darah, gula darah dan secara berperingkatuntuk kembali normal.



Gold Slimming Foot Patch ini adalah dihasilkan berdasarkan pada produk Detox Foot Patch, tetapi ditambah dengan kandungan tambahan yang memberikan kesan tambahan iaitu slimming function. Dengan patch ini, pengguna bukan sahaja akan dapat membuang toksin di dalam badan, tetapi dapat menjadikan badan pemakai lebih anggun dengan adanya fungsi pelangsingan. Ini bermakna toksin dan lemak berlebihan akan dikeluarkan melalui penggunaan Gold Slimming Foot Patch ini.


Dapatkan GOLD SLIMMING PATCH sekarang dan anda pasti terkejut dengan

jumlah toksin yang keluar dari tubuh anda.




Brand : JunGong.

KAMI MEMERLUKAN PENGEDAR DI SELURUH MALAYSIA.


HARGA YANG KAMI TAWARKAN :

belian 100 - 400 keping = RM 0.70/keping

belian 500 - 1000 keping = RM 0.65/keping

belian 1,500 – 2,000 keping = RM 0.60/keping

belian 3000 keping ke atas = RM 0.55/keping


*belian kurang dari 100 keping = RM 0.80 sekeping.

*harga belum termasuk kos penghantaran.

Harga Pasaran = RM2/keping


ATAU BARU INGIN MENCUBA PRODUK INI?
DAPATKAN PEK PERCUBAAN (20 KEPING) = RM20 + POSLAJU RM7
= RM 27 SAHAJA.

(untuk Sabah Sarawak, poslaju = RM16)


HARGA PAKEJ BERKOTAK : (1 kotak = 10 keping)

30 - 50 kotak = RM 7.50 sekotak
60 - 100 kotak = RM 7.00 sekotak
150 -200 kotak = RM 6.50 sekotak
300 kotak ke atas = RM 6 sekotak

* bawah dari 30 kotak = RM 8 sekotak

NOTA : Belum siap pek, anda akan dibekalkan dengan gold slimming patch dan kotak kosong.

HARGA PASARAN = RM 15 sekotak


GOLD SLIMMING PATCH ini dibuktikan keberkesanannya oleh ujian yg dijalankan dihospital Tianjin :

1. Bahan ujian yang digunakan = Gold Slimming Patch

2. 30 orang digunakan utk ujian ini.
3. Tempoh ujikaji = 50 hari
4. Skala keberkesanan

a) Cured = ukur lilit perut berkurangan lebih 4 cm selepas 50 hari
b) Improved = ukur lilit perut berkurangan dari 2.9cm ke 39cm selepas 50 hari
c) Effect = ukur lilit perut berkurangan sedikit selepas 50 hari
d) No Effect = Tiada perubahan selepas 50 hari


ANALISIS KEPUTUSAN

1. Dari jumlah 30 orang yg diuji menggunakan SLIMMING PAD:

Cured = 3 orang
Improved = 16 orang
Effect = 8 orang
No Effect = 3 orang

Kesimpulannya hanya 3 orang dari 30 org yg tidak mengalami apa2 perubahan selepas pemakaian. 3 orang mewakili 10%. Oleh sebab itu Kadar keberkesanan produk ini adalah 90%.




BAHAN-BAHAN UTAMA GOLD SLIMMING PATCH:

1. BLACK HAW – help to digest

2. FOLIUM SENNAE – help healing constipation

3. RHEUM OFFICINALE BAILL – cooling blood, help removing internal moisture,help to digest

4. MANGNOLIA OFFICINALIS – help to digest, help healing constipation

5. SODIUM SULFATE, ANHYDROUS – help healing constipation

6. COPTIS CHINENSIS – help to digest, help healing constipation and detoxing




PENGHANTARAN BARANG :

SKYNET/ POSLAJU -Hanya 2 hari, barang anda tempah boleh sampai ke destinasi.

Penghantaran dijalankan setiap hari kecuali ahad, sabtu minggu pertama setiap bulan dan cuti umum.

Lokasi utama kami : Ipoh, Perak.

Cawangan : Banting - Selangor.

: Kerteh, Terengganu.


Sesiapa yang nak datang ambil barang, boleh datang terus ke lokasi kami ini.




PEMBAYARAN :

Bayaran boleh di buat ke akaun KAMI di CIMB Bank atau Maybank.

SMS 019-4279435 untuk maklumat bank kami.

atau lawati : http://footpatchborong.blogspot.com/



Contact Detail:


http://footpatchborong.blogspot.com/

Contact Person : Encik Lokman

email : encik_lokman@yahoo.com

HP : 019-4279435 (Encik Lokman)

untuk SMS : type "LELONG GOLD" dan disertakan dengan pertanyaan anda.

boleh hubungi kami melalui email atau SMS.

anda akan dilayan sebaik nya


TESTIMONIAL PENGGUNA GOLD SLIMMING PATCH ORIGINAL

Testimonial 1
epal dah guna gold slimming patch 1 pack..ada kesan la..
badan dah rasa ringan..pastu epal ada tampal kat pinggul..maklumlah badan epal ni cam pir..(bukan cam epal) hari2 epal tampal kat pinggul..mlm tmpal kat tpk kaki..hurm..mmg lost 3 inci kat pinggul..ok aper..


Testimonial 2
mimi dh turun lagi 0.5kg..total 2 kg dh hilang...
nk tanye..tmpal kt perut blh x?
byk lemak...

Testimonial 3
mmg ada kesan, bdn ringan dan masalah sembelit saya tanggung sejak lama, kalu x mkn ubat x buang air besar lah saya, sejak pakai, ari ke5, masalah tu ketara berkurangnya, sygnya beli aritu 60pcs share bertiga dg kwn pejabat, skrg nmpk ada kesan positif, dah sume bersungut kenapalah order sikit sangat

Testimonial 4
Mula2 tak nak caya..igt timang rosak... dah try penimbang berbeza...mmg turun betul berat saya walau baru pakai 2 hari pgs tu....selasa mlm tepek 1 kt perut..before tido timbang 63.8kg... bgn pagi jadi 63.4kg.. pastu siang tu saya tepek lagi kt perut n paha kiri kanan.. mlm tepek kt tapak kaki...pagi khamis dh 62.1kg..ermm...mcm tak caya laks..hehe..sbbnya sy still makan nasi mcm biasa 2x sehari..selalu igt testimoni org betui ka? dah jadi kt diri sendiri rupanya....hehe...it nak order lagi yg pgs tu ada lagi stok tak?

Testimonial 5
Insya'Allah... Ader lagi order lepas nih..
Alhamdulillah.. Kesan bagus untuk customer-customer Linda setakat nie..
Selain senang bangun pagi, lenguh-lenguh badan ngan kaki hilang..
So far.. Memang senang buang air besar...
Insya'Allah... Ader kesan len coming tuh..
Kene pakai berterusan kan??







Back to top Go down
View user profile http://www.enciklokman.blogspot.com
 
NIAGA DI BLOG = KEUNTUNGAN BERLIPAT GANDA SETIAP HARI.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Koj yog leej twg Movie Kaus Lim, tu siab heev...
» CARTER RUCK BLOG - LEVESON AND THE MCCANNS
» writingthewrongs blog
» Stealing content from my blog
» Hi ^^

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Perniagaan :: Promosikan Blog& Website-
Jump to: