MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Forum Regulation

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
chastoper
Ahli Baru
Ahli Baru
avatar

Number of posts : 5
Age : 26
Location : Sabah
Points : 15
Registration date : 2011-05-22

Karaktor
Experience:
500/500  (500/500)

PostSubject: Forum Regulation   Sun May 22, 2011 4:42 am

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Terdapat ada beberapa masalah yang amat kritikal dalam forum. Pertama post tidak bertepatan dengan kategori. Terutamanya kategori iklan. Seharusnya Iklan diletakkan dalam satu kategori yang lain. Setiap kategori nampak serabut bila dipenuhi dengan iklan.

Admin harus mengambil tindakan tegas. Sila wujudkan peraturan dalam forum ni yang mana tidak dibenarkan meletakkan post tidak tepat pada kategorinya. Jika melebihi tiga kali berbuat demikian, keahlian akan dibuang. Ini penting untuk memastikan kestabilan forum.

Sila buat tindakan secepatnya. Bagi pengguna, bukankah lebih mudah untuk berkongsi sesuatu selain iklan. Rolling Eyes Suspect
Back to top Go down
View user profile http://duniacerminmata.blogspot.com/
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 24
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Forum Regulation   Sat May 28, 2011 12:01 am

Saya setuju dengan pendapat saudari...

Tetapi tidak sesuai apabila tiga kali berbuat demikian, keahlian akan dibuang..

Saya akan setuju 100% cadangan saudari bila 3 kali diberi amaran, keahlian akan dibuang...
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
netbiz
Ahli Baru
Ahli Baru
avatar

Number of posts : 21
Age : 46
Points : 8
Registration date : 2008-11-17

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Forum Regulation   Sun Dec 11, 2011 1:42 pm

Salam semua > saya x setuju dengan amaran2 ni bukan semua yang tahu nak kategorikan jadi tugas moderator pindahkan je ke tempat yang sesuai atau pos yang melanggar etika detete je >>> dan pm kat ahlitu tanpa eri warning >> "maaf pos anda di padamkan kerana tak sesuai ..."

jika asik warning forum tidak berkembang >> jadi kongsi apa saja tu hendak lah ada braket (APA KONDITION DIA)
Back to top Go down
View user profile http://winning-solution.com/?id=masputih
Sponsored content




PostSubject: Re: Forum Regulation   

Back to top Go down
 
Forum Regulation
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: INFO RASMI MELAYU BOLEH :: Bantuan & Sokongan Melayu Boleh-
Jump to: