MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Hingga USD400 seminggu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ashtrenex
Pra - Ahli
Pra - Ahli


Number of posts : 2
Age : 33
Points : 6
Registration date : 2011-05-18

PostSubject: Hingga USD400 seminggu   Wed May 18, 2011 12:25 pm

buat duit hingga USD400 Seminggu

Post by ashtrenex Today at 11:19 am
A,kum....

saya nak bagi satu peluang pelaburan ni kat kekawan...saya dulu ahli dencomm iaitu salah satu syarikat pelaburan yang kena sita BNM...hampes...kena lah gak 35k...tapi dapat lah sikit pulangan sblum dencomm kena sita tu...tapi lost pun separuh gak...
Sekarang ni saya ada join satu sharing club ni....
alhamdulillah setakat ni income tiap minggu masuk...tapi tak tetap lah. nama pun bisnes macam tulah.....bergantung pada prestasi syarikatt pada minggu tersebut.......apa pun...Alhamdulillah dapat gak untuk tambah2 pendapatan. tak perlu cari downline pun tak pe...cuma kesabaran kena adalah...kalau lama berkecimpung...insyALLAH banyak gak income...boleh mencecah USD400 seminggu kalau satu account....kalau lebih maka bergandalah.....
apa pun saya cadangkan aje pada saudara2 sekalian...mudah2an kita semua berjaya....
ni alamatnya... cubalah baca dulu... kalau tuan2 puan2 baca dengan teliti insyAllah nampak keyakinannya.....

http://www.asteria2u.com/?id=ashtrenex
Back to top Go down
View user profile http://www.asteria2u.com/?id=ashtrenex
 
Hingga USD400 seminggu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Perniagaan :: Promosikan Blog& Website-
Jump to: