MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 bergurau,bodoh atau kurang ajar?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
arrayyanm
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 145
Age : 41
Points : 0
Registration date : 2008-11-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: bergurau,bodoh atau kurang ajar?   Mon Dec 15, 2008 9:46 am

org melayu takbuat perkara nie...setahu aku org melayu bergurau ada kena tpt...xdak pulak lebih2...

http://uk.youtube.com/watch?v=13iaAoSaMQo&feature=related
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com/
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 24
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: bergurau,bodoh atau kurang ajar?   Mon Dec 15, 2008 4:00 pm

Owh, pernah Baiyinah tengok video tu...
memang teruk...Baiyinah pun rasa bukan orang melayu yang buat....
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
arrayyanm
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 145
Age : 41
Points : 0
Registration date : 2008-11-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: bergurau,bodoh atau kurang ajar?   Tue Dec 16, 2008 7:17 am

kalau kat ngr arab,serban dan jubah adalah kebudayaan mrk.kalau kat msia pakaian sebegitu adalah utk org2 warak sahaja, gi ler mn2 majlis pki jubah xpasal2 org suh dudk dpn pegang microphone.kalau bolh persepsi pakaian diubah.pnh baca mastika? bbrpa bulan lepas mngenai khidupan di ngr arab moden.xnak komen bc sndiri klu nak tahu.kes2 pukau ?
adakalanya berbaju melayu lengkap dianggap tidak islamik,sdgkan semua dah tutup.terkejut penerangan seorg kwn yg berkata org pki baju mlyu tu belum cukup ilmu/warak.kejahilan kita sendiri?
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com/
WanDon
Ahli Baru
Ahli Baru
avatar

Number of posts : 5
Age : 37
Points : 5
Registration date : 2010-05-22

PostSubject: Re: bergurau,bodoh atau kurang ajar?   Mon Sep 19, 2011 3:42 pm

xder dah video ni....
Back to top Go down
View user profile http://mykaabah.cjb.net
Mawar
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 131
Age : 24
Points : 155
Registration date : 2012-09-19

PostSubject: Re: bergurau,bodoh atau kurang ajar?   Wed Oct 17, 2012 1:22 pm

video dah kena remove..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: bergurau,bodoh atau kurang ajar?   

Back to top Go down
 
bergurau,bodoh atau kurang ajar?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» LOHAN SRD SHORT BODY
» Diy sump Aquarium laut
» Jual Spirulina untuk Pakan atau Bibit
» Marine parameters : Iodide/ iodine
» Jenis ikan laut dan kesulitan pemeliharaannya

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Ilmu :: Kongsi File (Download) :: Video Melayu Boleh (mpeg, 3gp, dll)-
Jump to: